Sprchovací kút LSK-02L SET Zobraziť väčšie

Sprchovací kút LSK-02L SET

Dostupnosť: do 6 týždňov

Nový produkt

Celosklenený sprchovací  kút z číreho bezpečnostného kaleného skla hrúbky 8 mm s grafickým pieskovaným vzorom na vonkajšej strane (prednej) sklenených dverí a stien.

Tvar sprchovacieho kúta: L

Sklenený sprchovací kút sa skladá z 1 pevnej sklenenej steny a 1 otočných sklenených dverí spojených v 90° (pravom) uhle. Sklenené otočné dvere je možné vyrobiť pravé alebo ľavé. Sklenená pevná stena sa upevňuje 3 bodovými úchytmi na stenu a 1 bodovým úchytom do podlahy a tiež hornou stabilizačnou tyčou. Sklenené otočné dvere sa upevňujú na stenu 2 kyvnými závesmi. Kovanie na sklo je vyrobené z lesklého chrómu. Transparentné magnetické tesnenie na hrane sklenených otočných dverí a pevnej sklenenej steny zabezpečuje zatvorenie sprchovacieho / sprchového kúta. Transparentné stenové tesnenie a transparentné podlahové tesnenie zabezpečujú izoláciu skleneného sprchovacieho kútu proti pretekaniu vody.  Na sklenené sprchové dvere je možné vybrať guľový úchyt alebo madlo z leského chrómu. 

V cene sprchovacieho kútu je 1 x pevná sklenená stena podľa rozmeru, 1 x sklenené otočné dvere podľa rozmeru,  4 x bodové úchyty, 2 x kyvné závesy (pánty), 1 x stabilizačná tyč, 1 x guľa alebo madlo, magneticé tesnenie a obvodové tesnenie.

Voliteľnými položkami sú:

- nástrek skiel nanolakom pre lepšiu stekavosť vody a ľahšiu údržbu sprchovacieho / sprchového kúta

- typ skla

Výrabame aj sklenené sprchovacie kúty presne na mieru v ľubovoľnom dekore s individuálnou cenovou ponukou.

Zabezpečujeme profesionálnu montáž vrátane zamerania a dopravy po celom Slovensku a okolitých krajinách.